Menu English

Stadslab Rotterdam open inloop

Ook voor scholieren
08 juni 2022

Iedere dinsdag- en donderdagmiddag is Stadslab Rotterdam, een maakplaats met allerlei digitaal aangestuurde machines zoals 3D-printers en lasersnijders, open voor iedereen. Dus ook voor scholieren. Zij kunnen gerust eens binnen lopen om kennis te maken met studenten van onze opleidingen op het gebied van digitale technologie.

Zij kunnen komen 3D-printen, lasersnijden, stickers snijden, maar ook kennismaken met technologie zoals robotjes en/of virtual reality. Hiermee kunnen ze zelfs digitale certificaten verdienen als ze de machines vaker gebruikt hebben. De certificaten zijn ook bruikbaar als ze bij ons komen studeren. We denken ook graag mee met bijvoorbeeld profielwerkstukken en projecten. Achter de balie in het midden van het lab is altijd een steward beschikbaar, dit is een student van de Hogeschool Rotterdam die leerlingen/studenten kan helpen. Het Stadslab vind je op Wijnhaven 99.

Het Stadslab bestaat 10 jaar lees hier het artikel.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen