Nieuw! Ad Software Development

Meer mogelijkheden in de IT
09 juni 2021

In navolging van andere Nederlandse steden is het vanaf 1 september mogelijk voor Rotterdamse studenten om de Associate degree-opleiding Software Development te volgen aan de Rotterdam Academy.

In de regio Rotterdam is er een snel toenemende vraag naar medewerkers met competenties in de IT en softwaretechnologie. Met de voltijdopleiding Ad Software Development speelt Rotterdam Academy in op de behoefte die ontstaat in het werkveld. De afgestudeerde Ad Software Development heeft kennis van verschillende ontwikkelmethodieken, programmeertalen, databases, koppelmogelijkheden, gebruikersbeheer, security en compliance in relatie tot de IT. Inmiddels is de opleiding ook opgenomen in Studielink en kunnen studenten zich aanmelden voor de Associate degree-opleiding Software Development.

Klik hier voor meer informatie