Menu English

Relatiemanager vo & mbo op Hogeschool Rotterdam

Nieuw contact voor decanen
07 juni 2023

Sinds februari werkt Sven Eberwijn voor Hogeschool Rotterdam als relatiemanager vo & mbo. Hij heeft al de nodige scholen bezocht, maar stelt zich hier ook graag voor.

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Sven Eberwijn en ik ben relatiemanager vo & mbo bij Hogeschool Rotterdam. Dit houdt in dat ik voor decanen en loopbaanbegeleiders het eerste aanspreekpunt ben als je in contact wilt komen met Hogeschool Rotterdam. Ik ben zelf decaan havo geweest, dus ik weet dat jij de leukste baan van de school hebt! 

Wat kan ik voor je betekenen? 

  • Ik kan met je meedenken over het organiseren van voorlichtingsactiviteiten bij jou op school of bij ons op de hogeschool. 
  • Ik kan je bijpraten over het opleidingsaanbod van de hogeschool. 
  • Ik ga graag met je in gesprek als je nieuwe ideeën hebt of gewoon eens wilt sparren over voorlichtingsactiviteiten. 

Graag zou ik een keer bij jou op school langs willen komen om kennis met je te maken. Goed plan? Laat het mij even weten, dan kunnen we een afspraak maken. Mailen mag, bellen mag ook!

Ik hoor graag van je! 

Vriendelijke groet,

Sven Everwijn
Relatiemanager vo & mbo
06 8110 4807
s.c.eberwijn@hr.nl
Werkdagen: ma-di-do-vr

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen