Studie kiezen? Zo organiseren wij onze open dagen dit jaar

De voorlichtingsactiviteiten voor 2020-2021 op een rij
30 oktober 2020

In plaats van open dagen op onze locaties organiseren we dit jaar online open dagen. Tijdens deze dagen kan deelgenomen worden aan een breed aanbod van voorlichtingsactiviteiten.

De online open dagen vallen in de volgende weken:

• 16 tot en met 21 november 2020
  • 1 tot en met 6 februari 2021
  • 22 tot en met 27 maart 2021

Net als tijdens een gewone open dag kunnen studiekiezers informatie krijgen over onze opleidingen en in contact komen met docenten en studenten. Dat kan op de volgende manieren:

• Online voorlichtingen via Zoom (webinars). Hier krijgen studiekiezers informatie over de opleiding waar ze interesse in hebben en kunnen ze vragen stellen aan docenten en studenten.
  • Live Q&A-sessies (chat-sessies) op Instagram. Tijdens deze sessies kunnen ze meekijken of chatten met studenten over hun opleiding.
  • Proeflessen. Een aantal opleidingen biedt online lessen aan.
  • Ambassadeurs. Studiekiezers kunnen studenten van de opleiding benaderen voor vragen die ze hebben over de opleiding of studeren in het hbo.
  • Hulp bij studiekeuze. Onze studiekeuzebegeleiders en voorlichters zijn beschikbaar voor vragen en geven workshops en live Q&A's via Instagram.