Extra begeleiding voor leerling bij studiekeuze

Ook nog in juni
08 juni 2022

Het einde van het schooljaar nadert en de examens zitten er op. Hopelijk hebben veel van jullie leerlingen zich ingeschreven voor een vervolgopleiding. Echter, voor die laatste twijfelaars die het echt niet weten biedt Hogeschool Rotterdam hulp.

In juni vindt onze laatste Studiekeuzeworkshop plaats. Deze bestaat uit één online bijeenkomst met maximaal 8 personen. Ook is er bij beschikbaarheid een mogelijkheid om een individueel gesprek aan te vragen. Deelname is altijd gratis.

In het nieuwe studiejaar blijven wij wekelijks studiekeuzeactiviteiten aanbieden voor leerlingen die het moeilijk vinden om te kiezen of om überhaupt te beginnen.

Kijk hier voor data en aanmelden

🍪

Welkom!