Menu Zoeken English

Professional skills: Consulting

Logiform Europe

De snelste, goedkoopste en beste transport route vanuit Cincinnati USA naar Europa: studenten schrijven en onderbouwen een advies.

Vraagstelling

Wat is de goedkoopste, snelste en beste route van Cincinnati naar: - München (Duitsland) - Turin (Italië) - Poissy (Frankrijk) - Cheshire (Engeland) - Luton (Engeland) - Sunderland (Engeland)

Aanpak

Elk project wordt begonnen met het maken van een Plan van Aanpak. Hierin staat alle informatie omtrent het project. Randvoorwaarden, doel, informatie, deelvragen & planning. Na het Plan van Aanpak kan worden begonnen met het tussentijdse rapport (de goedkoopste route). Wanneer deze wordt goedgekeurd, kan het eindrapport van start. Hierin staat het advies & onderbouwing - van de goedkoopste, snelste & beste route - voor de opdrachtgever. Alles wordt afgesloten met een presentatie en een verdediging van het eindrapport.

Resultaat

Aan het eind van dit project ontvangt de opdrachtgever de volgende informatie: - Rapport met de bevindingen - Presentatie over het rapport Aan het eind van dit project heeft de opdrachtgever een helder beeld van de goedkoopste, snelste en best route van Cincinnati naar verschillende plaatsen in Europa.

Opleiding(en)

  • Logistics Management

Type

Project

Aan dit project werkten mee

H.P.M. van Wijngaarden

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen