Menu Zoeken English

Legaloo

PitGroup Intech BV

minor: User Experience Design website: www.timjaarsveld.nl e-mail: hallo@timjaarsveld.nl Hoe ziet de ideale webapplicatie eruit die zich richt op het leggen van contact tussen twee partijen, waarbij de ene partij kennis van bepaalde juridische zaken

Vraagstelling

minor: User Experience Design website: www.timjaarsveld.nl e-mail: hallo@timjaarsveld.nl Hoe ziet de ideale webapplicatie eruit die zich richt op het leggen van contact tussen twee partijen, waarbij de ene partij kennis van bepaalde juridische zaken nodig heeft en de andere partij deze juridische kennis kan aanbieden?

Aanpak

Na onderzoek zijn de wensen en behoeften van de doelgroep duidelijk geworden. Om deze resultaten te verwerken in een webapplicatie heb ik interaction design patterns onderzocht. Daarnaast zijn de te doorlopen stappen van elk onderdeel uitgewerkt in flowcharts. Zo heb ik een basis gelegd voor het vormgeven van de ideale user experience. Het prototype van Legaloo heb ik getest. Dit heeft geleid tot een product dat aan de wensen en behoeften van de doelgroep voldoet.

Resultaat

Legaloo is nu nog een prototype, maar wordt verder ontwikkeld.

Opleiding(en)

  • Creative Media and Game Technologies

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

Tim Jaarsveld

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen