Menu English

Interal Payments

Dhr. van Ingen en Dhr. Kom

Verbeter het Nederlandse betalingsverkeer. Wij moesten een pinsysteem bouwen dat alle transacties realtime zou verwerken.

Vraagstelling

Verbeter het Nederlandse betalingsverkeer. Tegenwoordig worden alle geldtransacties 's nachts verwerkt. Wij moesten een pinsysteem bouwen dat alle transacties realtime zou verwerken. Transacties moeten direct worden af- en bijgeschreven.

Aanpak

Wij zijn begonnen met het schrijven van een plan van aanpak en een Requirements Document (RD). In het RD stond tot in detail welke functies moesten worden opgenomen in het systeem. Vervolgens zijn wij gaan ontwerpen en het systeem gaan bouwen.

Resultaat

Tijdens de ontwikkeling liepen wij tegen een aantal problemen aan, zoals de verbinding met de betalingsserver. Toch is het ons gelukt een realtime betalingssysteem te ontwikkelen. Ook hebben we een systeem ontwikkeld om online rekeningen te beheren.

Opleiding(en)

  • Informatica

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Thomas Hendriksen, Driel van Jo?l , Scheers van Menno , Lous Richard, Marcel Saarloos, Elly Vonk

Downloads

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen