Menu English

Interactieve media als tool voor een persoonlijkere aanpak bij B2B relaties

Cymeq Software

Cymeq Software vindt het belangrijk dat er goede relaties ontstaan met haar klanten. Ze doen nog niet veel aan support, daarom willen ze meer inzicht krijgen in waar de kansen liggen om de huidige dienstverlening te verbeteren en te kijken hoe hun huidige.

Vraagstelling

Cymeq Software vindt het belangrijk dat er goede relaties ontstaan met haar klanten. Ze doen nog niet veel aan support, daarom willen ze meer inzicht krijgen in waar de kansen liggen om de huidige dienstverlening te verbeteren en te kijken hoe hun huidige klanten de producten en diensten ervaren.

Aanpak

Na literatuuronderzoek ben ik gaan testen in de praktijk, de casestudy. Ik heb gekeken wat de klanten van het bedrijf vonden en waar kansen lagen voor verbeteringen.

Resultaat

Uit mijn onderzoek zijn verschillende bevindingen gekomen, maar door goed met de klanten te communiceren ben ik erachter gekomen waar mijn eindproduct aan moest voldoen om het vertrouwen en de authenticiteit te versterken.

Opleiding(en)

  • Communication and Multimedia Design

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

Remo Hollaar

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen