Menu English

Iconen en stopmotion, VID kwartaal 3

Irma Rademaker

Ontwerp een serie van 3 pictogrammen (voor gebruik in bijvoorbeeld de site, in de teaser en in een campagne(affiche), in een geschikte beeldtaal. Dwz geschikt voor de doelgroep en het gebruik. Deze reeks van drie pictogrammen laat de opdrachtgever zien we

Vraagstelling

Ontwerp een serie van 3 pictogrammen (voor gebruik in bijvoorbeeld de site, in de teaser en in een campagne(affiche), in een geschikte beeldtaal. Dwz geschikt voor de doelgroep en het gebruik. Deze reeks van drie pictogrammen laat de opdrachtgever zien welke beeldtaal gebruikt wordt in in de context van de site.

Aanpak

Voor allebei de opdrachten ben ik gaan brainstormen d.m.v. mindmaps. Toen heb ik mijn verhaal op verschillende storyboards geschetst. Op de iconen heb ik allemaal verschillende variaties gemaakt. De stopmotion is op een whiteboard gemaakt.

Resultaat

Resultaat zijn 3 iconen (Home, contact en agenda) die consistent zijn en de doelgroep duidelijk uitlegt wat het betekend. De stopmotion geeft een feeling mee doordat je op weg gaat met een busje en alles een beetje hobbelt.

Opleiding(en)

  • Communication and Multimedia Design

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Jonathan Reijneveld

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen