Menu English

Het opstarten van een game development bedrijf

Glorious Gaming Studios

Minor: Eigen bedrijf; Klaar voor de start! Ik wilde een game development bedrijf oprichten, gericht op de mobiele markt.

Vraagstelling

Minor: Eigen bedrijf; Klaar voor de start! Ik wilde een game development bedrijf oprichten, gericht op de mobiele markt.

Aanpak

Na het Plan van Aanpak en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, heb ik een Virtual Private Server genomen en een bedrijfswebsite opgezet. Daarna heb ik de game-industrie en het gebruik van sociale media hierbij onderzocht, evenals manieren om ontwikkelde games uit te brengen. Deze resultaten zijn verwerkt in het ondernemersplan. Ik ben de eerste games gaan ontwikkelen en promoot ze via filmpjes op social-media sites. Ook heb ik conferenties bezocht om te netwerken en mijn kennis ui te breiden.

Resultaat

Het doel is mijn eenmanszaak veder uit te breiden naar een MKB. www.GloriousGamingStudios.com, Matthias@GloriousGamingStudios.com

Opleiding(en)

  • Informatica

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Matthias Doorn

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen