Menu English

Het designen van Unconferences

DesignThinkers, Amsterdam www.designthinkers.nl

Minor: Crossmediale Communicatie www.gwenvangool.nl gwenvangool@gmail.com Het meest interessante deel van een conferentie is het moment na alle formele activiteiten, wanneer iedereen met elkaar in gesprek gaat. Dat is ook wat er tijdens een Unconfere

Vraagstelling

Minor: Crossmediale Communicatie www.gwenvangool.nl gwenvangool@gmail.com Het meest interessante deel van een conferentie is het moment na alle formele activiteiten, wanneer iedereen met elkaar in gesprek gaat. Dat is ook wat er tijdens een Unconference gebeurd. Interactief met elkaar in gesprek over een bepaald thema.

Aanpak

Ik heb onderzocht wat Unconferences zijn, hoe zelforganiserende communities werken, welke DesignThinking methoden er zijn en hoe ik deze kon inzetten tijdens Unconferences.

Resultaat

Aan de hand van alle verzamelde gegevens en na contact te hebben gehad met verschillende deskundigen, ben ik begonnen met het ontwikkelen van een eerste versie van de toolkit. Deze toolkit bevat handvatten om een Unconference te organiseren.

Opleiding(en)

  • Communication and Multimedia Design

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

Gwen van Gool

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen