Menu English

Herontwerp in composieten: vakwerkligger

Damen

Voor het vak materiaalkunde moesten wij een herontwerp maken voor de casestudy “Ophanging belichting & camera’s boven hangaar deur”. De opdrachtgever van deze casus was Damen Schelde Naval Shipbuilding.

Aanpak

In vijf weken tijd hebben wij kennis gemaakt met composiet materialen en de toepassing hiervan. Met alle informatie die wij er elke week bij kregen kwamen wij steeds verder met ons ontwerp. Ons eindconcept is een vakwerkligger gemaakt van S-glas Vinylester. Bij ons onderzoek zijn we ook op zoek gegaan naar eventuele leveranciers die de ligger zouden kunnen produceren/testen voor ons. Zo zijn we met een mooi compleet resultaat geëindigd, waarbij wij hopen dat de opdrachtgever ermee verder kan.

Resultaat

Met trots mogen wij, Cees, Khalid en Jelle, kenbaar maken dat ons slidesrapport is uitgeroepen tot beste van dit studiejaar!!! Bij het bekend maken van de uitslag werd verteld dat ons rapport het meest complete verhaal bevatte, dit was doorslaggevend volgens de opdrachtgever.

Tot slot willen wij de opdrachtgever bedanken voor de interessante opdracht en Hogeschool Rotterdam voor de begeleiding.

Opleiding(en)

  • Werktuigbouwkunde

Type

Project

 

Aan dit project werkten mee

  • Cees van der Sijs
  • Khalid El Hamidi
  • Jelle Eigenraam

Begeleider(s)

  • Judith Visser
  • Leo Hulspas

Opdrachtgevers

Damen Schelde Naval Shipbuilding

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen