Menu English

Gebruik Stelling Bedieningsapparatuur

Marieke Klip

Onderzoek naar het gebruik van SBA machines in hoogbouw-warehouses.

Vraagstelling

Wat voor mechanica komt er bij een SBA-machine kijken; waar word een SBA-machine voor gebruikt; en is er een bedrijf met een uniek voorraadsysteem dat een SBA-machine in gebruik heeft?

Aanpak

Ten eerste is er informatie opgezocht over stellingbediedingsapparaten (SBA) op internet (www.logistiek.nl) en in de reader voor het vak transporttechniek. Ten tweede is er contact gezocht met een bedrijf dat een SBA-machine in gebruik heeft (Haluco B.V. in Bleiswijk) waarna een rondleiding volgde. Hierbij is naar de fabrikant gevraagd die SBA machines produceert: Westfalia B.V. Vervolgens is er geïnformeerd bij Westfalia B.V. voor technische informatie. Als laatste is de beschikbare informatie gescreend en is er een koppeling gemaakt tussen de beschikbare informatie en mechanica.

Resultaat

Het resultaat is een verslag, dat als extra ondersteuning kan dienen voor logistieke studenten die geïnteresseerd zijn in stellingbedieningsapparaten die gebruikt worden in hoogbouw-warehouses.

Opleiding(en)

  • Logistics Engineering

Type

Onderzoek

Aan dit project werkten mee

Rock Esser

Downloads

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen