Menu English

Finance and Billing module

NCIS

NCIS heeft sinds 2003 een backoffice systeem ontwikkeld. Het systeem is operationeel als de backoffice systeem van Atoomstroom. NCIS wil naar een geavanceerdere platform om functioneel uit te breiden. Het volgende platform is opgedeeld in verschillende.

Vraagstelling

NCIS heeft sinds 2003 een backoffice systeem ontwikkeld. Het systeem is operationeel als de backoffice systeem van Atoomstroom. NCIS wil naar een geavanceerdere platform om functioneel uit te breiden. Het volgende platform is opgedeeld in verschillende modules. Een van deze modules is de Finance and Billing module.

Aanpak

Het doel van het in kaart brengen van het huidige systeem, is om het juiste platform te kunnen kiezen. Daarbij komt ook naar voren welke functionaliteit overbodig of verbeterd zou kunnen worden en eventuele toevoegingen.

Resultaat

Na het reserve engineren van het vorige platform, zijn er verschillende tests uit gevoerd op platformen die het huidige systeem kunnen vervangen. Aan de hand van deze platformen is er een ontwerp gemaakt.

Opleiding(en)

  • Informatica

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Andy Tang

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen