Menu English

Doe Alsof Je Thuis Bent

Funda

Binnen een multidisciplinair team een buurtplatform ontwikkelen, met Funda als opdrachtgever.

Vraagstelling

Ontwikkel een buurtplatform voor Funda.

Aanpak

We hebben een gezamenlijke brainstorm gehouden waar een concept uit naar voren kwam. Binnen ons concept is het van belang dat de buurt in beeld komt op een speelse manier. Na de totstandkoming van het concept zijn we ieder onze eigen weg gegaan (marketingplan, design en programmeren etc.) maar we hebben elkaar steeds op de hoogte gehouden van wat we deden.

Resultaat

Een buurtplatform waarin de buurtbewoner en de buurtzoeker van informatie wordt voorzien. Door het delen van hotspots en evenementen is het een buurtplatform voor en door buurtbewoners. Behalve hotspots in je eigen buurt bekijken, kan je ook andere buurten bekijken en opslaan. Zo ben je altijd op de hoogte. Doe Alsof Je Thuis bent kan gebruikt worden door een buurtzoeker, om de perfecte buurt te vinden. Maar ook door de buurtbewoner om zijn buurt extra aan te prijzen bij bijvoorbeeld de verkoop van zijn huis.

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Sasse van Ijsselt van Sabine

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen