Menu English

Automotive Navigation Data & Social Media

Automotive Navigation Data

(Minor: Gaming & Simulations;) Automotive Navigation Data heeft al jaren een eigen online kaartendienst beschikbaar en wil nu social media gaan gebruiken om het gebruik van de dienst toe te laten nemen.

Vraagstelling

(Minor: Gaming & Simulations) Automotive Navigation Data heeft al jaren een eigen online kaartendienst beschikbaar en wil nu social media gaan gebruiken om het gebruik van de dienst toe te laten nemen. Er dient een link gelegd te worden tussen de bestaande online dienst en de social media omgevingen.

Aanpak

De ontwikkeling is begonnen door middel van onderzoek naar social media. Uit het onderzoek is gebleken dat Facebook de juiste oplossingen biedt.

Resultaat

Dit alles heeft een concept opgeleverd dat compleet in Facebook geïntrigeerd is. In het gehele ontwikkelingstraject van de applicatie speelde de gebruiker een belangrijke rol. Het concept heeft daadwerkelijk het gebruik van de dienst toe laten nemen.

Opleiding(en)

  • Creative Media and Game Technologies

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

Donovan Moeksim

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen