Menu English

Adobe Flash en de Apple iPad

Supersteil

Wat is voor User Experience Designers de meerwaarde van het gebruik van Adobe Flash CS5 voor het ontwikkelen van multitouch gestural interfaces voor de iPhone en iPad? Met deze hoofdvraag ben ik een applicatie voor de iPad gaan ontwerpen; Showcase. Deze a

Vraagstelling

Wat is voor User Experience Designers de meerwaarde van het gebruik van Adobe Flash CS5 voor het ontwikkelen van multitouch gestural interfaces voor de iPhone en iPad? Met deze hoofdvraag ben ik een applicatie voor de iPad gaan ontwerpen; Showcase. Deze applicatie is een tool waarin de gebruiker eigen content kan laden.

Aanpak

Na onderzoek ben ik een prototype van een Flash-applicatie gaan ontwikkelen. Tijdens het ontwerpproces heb ik de Apple User Interface Guidelines goed gehandhaafd en veel bestaande applicaties en interfaces bestudeerd om tot een goed resultaat te komen.

Resultaat

De resultaten en conclusies uit het onderzoek worden meegenomen in het ontwikkelen en verkopen van de applicatie en het ontwerp is klaar om omgezet te worden.

Opleiding(en)

  • Communication and Multimedia Design

Type

Afstuderen

Aan dit project werkten mee

Mark van der Poel

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen