Menu English

Rotterdam Academy

Associate degrees

Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Albeda en Zadkine. Een unieke samenwerking, die zorgt voor een goede overgang van mbo naar hbo. Rotterdam Academy biedt Associate degree-onderwijs: hoger beroepsonderwijs met een persoonlijke, praktijkgerichte aanpak.

Toon:

Rotterdam Academy wil in Rotterdam en omstreken het verschil maken door hoogopgeleide, direct inzetbare professionals te leveren en daarmee sociale en economische impact in de regio te bereiken. Hierbij is de samenwerking met bedrijven in de regio onmisbaar. 

Heeft jouw organisatie een beschikbare stageplaats? Of ben je op zoek naar studenten voor een actueel project? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook zijn wij altijd op zoek naar gastdocenten en/of -sprekers uit het werkveld, die op deze manier een waardevolle bijdrage wil leveren aan het Ad-onderwijs bij Rotterdam Academy.  

 

Heb je vragen?

Neem contact op

T. 010-7941500
E. rac-frontoffice@hr.nl

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen