Menu English

Pabo

Samen Opleiden

Het Instituut voor Lerarenopleidingen (IvL) van Hogeschool Rotterdam biedt zowel de Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO) als Lerarenopleidingen Voortgezet onderwijs (VO) en Beroeps- en volwasseneneducatie (BVE) aan. Wij leiden competente leraren op voor het basisonderwijs en voor een groot aantal vakken op tweedegraads niveau in het voortgezet onderwijs en beroeps- en volwasseneneducatie. Tevens bieden wij de Master Leren en Innoveren aan. De samenwerking met het werkveld staat voorop. We leiden in een uitdagende en flexibele leeromgeving leraren op die beschikken over vakmanschap en meesterschap. We geven samen met het regionale onderwijs vorm aan betekenisvol onderwijs op maat, waarbij continu wordt gezocht naar verbondenheid met het werkveld.

Nieuws

Wat speelt er

Uitnodiging Symposium Verbinden en Ont-moeten
Graag nodigen we alle betrokkenen van de opleidingsscholen BOSS PO en AOS3R van harte uit voor het symposium Samen Opleiden op de SS Rotterdam.
Op gezamenlijk initiatief van beide opleidingsscholen wordt op dinsdag 21 juni van 14.00 tot 18.00 uur het symposium met als thema ‘Verbinden en Ont-moeten’ georganiseerd.Verschillende workshops en presentaties worden aangeboden. Tevens wordt er informatie gegeven over de Opleidingsscholen.
Lees verder en aanmelden>>

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen