Menu
  English

  Aanmeldprocedure

  Hoe meld je je aan?

  Aanmelden voor de opleiding

  Aanmelden voor de opleiding doe je online via Studielink. Dit kan tot en met 31 juli. Voor je aanmelding in Studielink heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan tijdig aan via www.DigiD.nl.

  Matchingsavond en intakegesprek

  Voordat je bij ons start met de master willen we graag kennis met je maken en je een doorkijkje geven wat er van je verwacht wordt als je aan deze master start. We doen dit tijdens een matchingsavond (je hebt dan de mogelijkheid om kennis te maken met medestudenten en docenten van de master) en een intakegesprek (hierin bekijken we of de inhoud van de opleiding en jouw verwachtingen met elkaar overeenkomen). Deze check is verplicht om je inschrijving definitief te maken.

  Na inschrijving via Studielink  ontvang je van ons een welkomstbrief en uitnodiging voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt online plaats.

  Goedkeuring opleiding

  Een van de toelatingsvoorwaarden voor de opleiding is goedkeuring van het opleidingsinstituut. Na het intakegesprek zorgen wij als opleiding ervoor dat de goedkeuring terecht komt bij Studenten Service Center en daarna door de student in te zien in mijnhr.nl. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen.