Open dag Watermanagement

Voltijd Bachelor

Is Watermanagement de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Watermanagement

Bekijk de online open dag presentatie van de opleiding Watermanagement.

Kennis maken met de opleiding

Volg een proefles Klimaatadaptatie

In deze online proefles maak je kennis met het onderwerp klimaatadaptatie en kom je erachter waarom dit een belangrijk onderwerp is binnen de opleiding Watermanagement. Naast theorie ga je zelf aan de slag met het onderzoeken van de kwetsbaarheid van een straat in Rotterdam en met welke maatregelen je de straat klimaatadaptief kunt inrichten. De proefles is als een online les te bekijken op ieder gewenst moment en bevat verschillende opdrachten zodat je zelf met de inhoud van Watermanagement en klimaatadaptatie aan de slag kunt. De les duurt in totaal (met het maken van de opdrachten 1 tot 1,5 uur). Veel plezier!

• Klik op onderstaande link om de proefles te volgen
  • Klik rechts bovenin je scherm op Sign up
  • Klik onderin je scherm op Sign up with e-mail
  • Maak een account aan (het wachtwoord moet tenminste één hoofdletter en cijfer bevatten)