Open dag Verpleegkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Is Verpleegkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Verpleegkunde

Docent Glenn van de opleiding Verpleegkundige vertelt je meer over de opleiding aan Hogeschool Rotterdam.

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Julia, oud-student Verpleegkunde voltijd

Julia Voogt is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.