Open dag Verpleegkunde

Deeltijd Bachelor

Ben jij mbo-verpleegkundige of inservice opgeleid en sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is de flexibele deeltijdopleiding van Verpleegkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Data van de online voorlichtingen

• maandag 31 januari 2022 van 16:00 – 17:00 uur
  • donderdag 3 februari 2022 van 16:00 – 17:00 uur
  • maandag 21 maart 2022 van 16:00 – 17:00 uur
  • donderdag 24 maart 2022 van 16:00 – 17:00 uur

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de deeltijd opleiding Verpleegkunde
Docent Afke Tangenbergh geeft een online voorlichting over de flexibele deeltijdopleiding Verpleegkunde. Na het bekijken van deze presentatie heb je een globaal beeld van de opleiding en de opbouw daarvan. Ook worden de toelatingseisen en de inschrijvingsprocedure toegelicht.

Let op: de uiterste aanmelddatum voor komend studiejaar is 1 mei 2022.

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Charmaine, oud-student Verpleegkunde deeltijd

Charmaine Springer is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.