Menu English

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam (STIR)

Maak kennis met de studievereniging van Technische Informatica

STIR, de studievereniging van Technische Informatica helpt je graag bij alles wat nodig is om van je studieperiode een succes te maken. Dat doen wij door je te helpen met je opdrachten, maar ook door je te helpen groeien.

Zo organiseert STIR gastcolleges en workshops over relevante thema’s zoals big data, machine learning, IOT, blockchain. Hiervoor nodigen we experts uit met praktijkervaring en/of uit het werkveld.

Eerste kennismaking

Vaak is je eerste kennismaking met STIR tijdens de introductieweek van de opleiding. We organiseren dan verschillende activiteiten om je kennis te laten maken met Technische Informatica, maar vooral ook met elkaar. Ook biedt STIR regelmatig in samenwerking met bedrijven en organisaties kaartjes aan voor toffe evenementen bijvoorbeeld voor de grootste Lora-conferentie van Europa!

TI Study Hall

In de TI Study Hall vind je alles wat je nodig hebt voor je projecten. We hebben er materiaal om je project te repareren en de experts in huis om je verder te helpen. Er zijn altijd studenten uit verschillende jaren aanwezig die adviseren bij projecten en je met alle liefde verder helpen. In de Study Hall kun je ook even tot rust komen. Studiesucces bestaat natuurlijk niet alleen uit resultaten boeken, maar ook uit een leuke studieperiode hebben. Daarom hebben we alle gameconsoles die je je kunt wensen. Van de Atari 2600, tot de gamecube en de Playstation: in ons lab kun je er naar hartelust op spelen. Een avondje doorhalen en pizza bestellen? Ook dat doen we regelmatig net als gamenights en LAN-parties.

Meer informatie en contact

Lid worden van STIR is gratis en ook alle activiteiten zijn gratis. Wij zijn er je hele studie lang en als je zelf mee wilt organiseren of aan de slag wilt gaan in het bestuur kan dat natuurlijk ook!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen