Open dag Technische Informatica

Voltijd Bachelor

Is Technische Informatica de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een voorlichtingsvideo van Technische Informatica

Hardware, software, slimme systemen...? In deze video krijg je een korte introductie over de opleiding. Zo ontdek je wat Technische Informatica nu eigenlijk is, wat je ermee kunt en welke voorkennis je nodig hebt om bij ons te komen studeren.

Kijk voor meer informatie over de opleiding, foto's, filmpjes en verhalen van studenten op onze opleidingspagina.

After movie introductie
Sfeer proeven tijdens de introductieweken

Een goede start is het halve werk! Bij Technische Informatica werk je veel samen met je medestudenten. Daarom vinden we het belangrijk dat je uitgebreid kennis maakt met niet alleen de opleiding maar ook met de mensen met wie je een jaarlang gaat optrekken. Dat zijn naast je groepsgenoten ook peercoaches en docenten. De eerste weken van de studie staan dan ook in het teken van kennismaking en daar maken we een feestje van!