Menu English

Open dag Technische Informatica

Voltijd Bachelor

Is Technische Informatica de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een voorlichtingsvideo van Technische Informatica

Hardware, software, slimme systemen...? In deze video krijg je een korte introductie over de opleiding. Zo ontdek je wat Technische Informatica nu eigenlijk is, wat je ermee kunt en welke voorkennis je nodig hebt om bij ons te komen studeren.

Kijk voor meer informatie over de opleiding, foto's, filmpjes en verhalen van studenten op onze opleidingspagina.

After movie introductie 
Sfeer proeven tijdens de introductieweken 

Een goede start is het halve werk! Bij Technische Informatica werk je veel samen met je medestudenten. Daarom vinden we het belangrijk dat je uitgebreid kennis maakt met niet alleen de opleiding maar ook met de mensen met wie je een jaarlang gaat optrekken. Dat zijn naast je groepsgenoten ook peercoaches en docenten. De eerste weken van de studie staan dan ook in het teken van kennismaking en daar maken we een feestje van!    

Rondleiding op locatie Wijnhaven

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Gary zijn favoriete plekken zien op locatie Wijnhaven. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen