Open dag Technische Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Is Technische Bedrijfskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Technische Bedrijfskunde

Derdejaars studente Claudia vertelt in de video hiernaast hoe het is om Technische Bedrijfskunde te studeren bij Hogeschool Rotterdam.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.

Hiernaast kun je een korte video zien van een hoorcollege over wat een Technisch Bedrijfskundige doet.