Open dag Technische Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Is Technische Bedrijfskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Technische Bedrijfskunde

Derdejaars studente Claudia vertelt in de video hiernaast hoe het is om Technische Bedrijfskunde te studeren bij Hogeschool Rotterdam.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.

Hiernaast kun je een korte video zien van een hoorcollege over wat een Technisch Bedrijfskundige doet.