Menu English

Open dag Technische Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Is Technische Bedrijfskunde de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Technische Bedrijfskunde

Derdejaars studente Claudia vertelt in de video hiernaast hoe het is om Technische Bedrijfskunde te studeren bij Hogeschool Rotterdam.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2023.

Hiernaast kun je een korte video zien van een hoorcollege over wat een Technisch Bedrijfskundige doet.

Rondleiding op locatie Academieplein

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Sabine haar vijf favoriete plekken zien op locatie Academieplein. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!