Open dag Logistics Management

Voltijd Bachelor

Is Logistics Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Logistics Management

Docent Roderick Loykens en studenten Otto en Daisy geven antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende vier jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.

In deze video zie je een online college van het vak Basislogistiek, gegeven door docent Jan-Willem Boskaljon. Bekijk de video en ervaar het zelf.

Vlog student Janneke

Neem een kijkje in het studentenleven

In deze vlog laat Janneke een stukje zien uit haar leven als tweedejaarsstudent Logistics Management. Dit filmpje stond vooral in het teken van haar voorbereidingen voor haar tentamens.