Open dag Logistics Engineering

Voltijd Bachelor

Is Logistics Engineering de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

De opleiding Logistics Engineering wordt verzorgd door Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Logistics Engineering

Docent Dennis Bodegom en student Jeroen de Waaij vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Logistics Engineering bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over de opbouw van de opleiding, hoe het eerste jaar eruit ziet, de sfeer binnen de opleiding, de locatie en kleinschaligheid van de opleiding, de internationale mogelijkheden tijdens de opleiding en mogelijkheden na je studie. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!