Menu English

Jette de Heer

Docent Lerarenopleiding Natuurkunde

Hoi, ik ben Jette

Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier lesgegeven op een middelbare school. Het contact met de leerlingen en het doorgeven van kennis en ervaring geeft mij nog steeds heel veel voldoening. Recent heb ik de overstap gemaakt naar de lerarenopleiding, omdat ik graag mijn enthousiasme voor het vak van leraar door wil geven. Bij de Lerarenopleiding Natuurkunde geef ik de scheikundige vakken en ben ik de studieloopbaancoach (SLC) van de eerstejaars. Als SLC begeleid ik de nieuwe studenten, zodat ze zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons en de overgang van de vooropleiding naar de hogeschool soepel verloopt.

In de onderbouw geef je als natuurkundeleraar het vak NaSk of Science en geef je zowel natuur- als scheikunde. In de bovenbouw van het vmbo bereidt de natuurkundeleraar de leerlingen voor op het natuurkunde-examen. Naast de theorie besteden we veel tijd aan de praktijk en verschillende vormen van lesgeven, zodat je na je opleiding met vertrouwen, enthousiasme en inspiratie voor de klas kan staan. Heb je vragen of wil je meer weten van de lerarenopleiding Natuurkunde? Mail mij!

Stel je vraag

E-mail

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen