Menu English

Open dag Fysiotherapie

Voltijd Bachelor

Is Fysiotherapie de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Fysiotherapie

Docent Lara van Rijmenam geeft een online voorlichting over de opleiding Fysiotherapie. Ze vertelt je iets over het beroep als fysiotherapeut en de eigenschappen die nodig zijn om een goede fysiotherapeut te worden, herken jij jezelf hierin? Ook is er aandacht voor de vaardigheden en competenties die je als fysiotherapeut nodig hebt na het afronden van de studie. Ze vertelt je hoe je dit gaat leren en geeft je een beeld van hoe de opleiding eruit ziet.

Let op: Het filmpje is afgelopen studiejaar gemaakt, maar nog helemaal actueel. Alleen de datum waarop je de uitslag van de selectieprocedure krijgt, moet 15 april 2023 zijn. 

 

In deze video vertelt studente Ronahi meer over de opleiding Fysiotherapie.

 

Een interview met een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Nawien, oud-student Fysiotherapie

Nawien Jaggi is afgestudeerd en beantwoordt vragen over zijn studie en toekomst. Hij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

Rondleiding op locatie Rochussenstraat

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Seda haar vijf favoriete plekken zien op locatie Rochussenstraat. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen