Menu Zoeken English

Open dag Fysiotherapie

Voltijd Bachelor

Is Fysiotherapie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Fysiotherapie

Docent Lara van Rijmenam geeft een online voorlichting over de opleiding Fysiotherapie. Ze vertelt je iets over het beroep als fysiotherapeut en de eigenschappen die nodig zijn om een goede fysiotherapeut te worden, herken jij jezelf hierin? Ook is er aandacht voor de vaardigheden en competenties die je als fysiotherapeut nodig hebt na het afronden van de studie. Ze vertelt je hoe je dit gaat leren en geeft je een beeld van hoe de opleiding eruit ziet.

Let op: Het filmpje is afgelopen studiejaar gemaakt, maar nog helemaal actueel. Alleen de datum waarop je de uitslag van de selectieprocedure krijgt, moet 15 april 2022 zijn. Daarnaast kun je het proefstuderen nu op de fysieke open dag doen. 

 

Student Kiki vertelt je meer over de opleiding Fysiotherapie.

Ook studente Michelle vertelt je graag meer over de opleiding Fysiotherapie.

In deze video vertelt studente Ronahi meer over de opleiding Fysiotherapie.

 

Een interview met een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Nawien, oud-student Fysiotherapie

Nawien Jaggi is afgestudeerd en beantwoordt vragen over zijn studie en toekomst. Hij geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen