Menu English

Open dag Ergotherapie

Voltijd Bachelor

Is Ergotherapie de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Meeloopdag

Kom bij ons langs

Tijdens een meeloopdag krijg je de mogelijkheid om een reguliere lesdag van een eerste jaars klas te volgen. Je wordt gekoppeld aan een buddy en met hem of haar ga je de les volgen.

Data

  • 19 april 2024
  • 3 juni 2024
  • 7 juni 2024

Meld je dan aan door een e-mail met datum voorkeur te sturen naar Madelief Spinhoven. Er wordt contact met je opgenomen om een dag en tijdstip in te plannen.

Mail ons

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Ergotherapie

Docent Eline Scheer- van Westing geeft een online voorlichting voor de opleiding Ergotherapie. Ze vertelt je over het beroep ergotherapie, zoals wat je precies gaat doen en waar je kan gaan werken. Ook is er aandacht voor de eigenschappen die nodig zijn om een goede ergotherapeut te worden en de vaardigheden en competenties die je als ergotherapeut hebt na het afronden van de studie. Vervolgens zal ze je wat meer over de opleiding zelf vertellen, zoals de leermethode, de opbouw over de jaren heen en de stages. Ook wordt er kort gekeken naar doorstuderen na je bachelor. Tot slot vertelt ze iets over de inschrijvingsprocedures en hoe je je vragen kunt stellen, mocht je die hebben.

 

Onze studenten aan het woord

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam, het beroep en de toekomst

Denise, oud-student Ergotherapie

Denise Verschoor is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.
 

 

Rondleiding op locatie Rochussenstraat

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Seda haar vijf favoriete plekken zien op locatie Rochussenstraat. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!