Menu English

‘Het lijkt wel of deze opleiding precies voor mij gemaakt is.’

Marwan van de opleiding Commerciële Economie, Creative Marketing & Sales

Een opleiding kiezen begint met dromen en ontdekken. En veel vragen stellen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? En dan komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt; je zit op de juiste plek. Marwan koos voor de opleiding Commerciële Economie, Creative Marketing & Sales, en kreeg die bevestiging tijdens de open dagen.

Hiervoor heb ik een andere opleiding gedaan in de creatieve sector, maar het paste niet helemaal bij me. Ik was op zoek naar een opleiding waar ik creativiteit en economie kan combineren. Na veel onderzoek op internet kwam ik mijn huidige opleiding tegen. Ik heb me ingeschreven voor de online open dagen. Tijdens die dagen heb ik presentaties en video's gevolgd en ik was gelijk verkocht. Mijn hart voor creativiteit is groot en ik voelde dat ik op deze opleiding m'n creativiteit kwijt kon.

'Deze opleiding is de shit.'

Wanneer ik belangrijke keuzes moet maken in mijn leven, vraag ik altijd of mijn moeder en zus mee willen denken. Daarom hebben we met z'n drieën de online open dag gevolgd op de televisie. Toen zij mijn positieve gevoel bevestigden, wist ik het zeker: 'Deze opleiding is de shit.'

Nu ik de opleiding volg, wordt elke dag alleen maar meer bevestigd hoe goed deze opleiding bij mij past. Het lijkt wel of deze opleiding precies voor mij gemaakt is. Voor de toekomst heb ik grote plannen. Mijn droom is namelijk om een eigen marketingbureau te beginnen.

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen