Menu Zoeken English

Marwan, eerstejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Marwan, eerstejaars student Creative Marketing & Sales

Hoi, ik ben Marwan

Voordat ik begon met de opleiding Creative Marketing & Sales heb ik een mbo-opleiding afgerond. Hierna ben ik aan een bacheloropleiding begonnen maar dat was niet mijn ding. Mijn zoektocht naar een nieuwe opleiding was een avontuur, ik wilde iets doen met economie en marketing. Naast dat ik een creatieve denkwijze heb wilde ik dat combineren en ik kwam uit bij de opleiding Creative Marketing & Sales.

Ik was meteen verkocht, de reden dat ik voor de opleiding Creative Marketing & Sales heb gekozen? Heel simpel: marketing, economie maar vooral creatief zijn. Precies alles wat ik zocht. Dit is de opleiding waar ik mij echt thuis voel. Naast dat ik de opleiding volg ben ik ook ondernemer in de mediawereld als marketeer, (online) content creator en visueel vormgever. Dit is voor mij perfect te combineren met school. Mijn opleiding en werk sluiten goed op elkaar aan en dat maakt het nog leuker om de opleiding te volgen.

De grootste uitdaging binnen deze opleiding is voornamelijk dat je een probleem moet oplossen op een creatieve en innovatieve manier, om bijvoorbeeld je product te kunnen verkopen of de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Doordat wij dit voor echte bedrijven mogen realiseren maakt het nog leerzamer en leuker. Dit geeft nog meer motivatie om het nog beter en creatiever op te lossen.

Dus, heb je na het lezen een goed gevoel over de opleiding maar zit je toch nog met wat vragen? Aarzel niet om mij een mailtje te sturen met jouw vragen. Ik help jou duidelijk te krijgen of dit de perfecte opleiding is voor jou!

Stel je vraag

E-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen