Open dag Chemische Technologie

Voltijd Bachelor

Is Chemische Technologie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

De opleiding Chemische Technologie wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Chemische Technologie

Docent Michel van der Eijk en student Tjebbe Hoogland vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Chemische Technologie bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over wat je leert bij de opleiding, hoe de opleiding is opgebouwd, het doen van onderzoek, internationale mogelijkheden bij de opleiding en de sfeer en kleinschaligheid van de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!