Menu Zoeken English

Jasslie over zijn stage

Onderzoek doen in de Organische Chemie

"Momenteel loop ik stage aan de Universiteit van Tokyo in Tokyo, Japan. Ik doe onderzoek in de Organische Chemie bij het lab van professor Kobayashi. Toen ik hoorde dat het mogelijk was om met een stage naar het buitenland te gaan voor een semester, zag ik ook een mogelijkheid om dit te doen. Ik heb veel mailtjes gestuurd, waarvan er één antwoordde: de Universiteit van Tokyo."

"De Japanse werkuren zijn extreem, maar ik leer ontzettend veel."

Jasslie Student Chemie

"Tokyo is een geweldige stad en er is veel te zien en te doen. Deze stad leeft echt 24/7. Ook is het een heel beleefde en schone cultuur en is het eten lekker. Ik leer heel veel op deze stage: nieuwe methoden en technieken binnen de Organische Chemie waar ik eerst niet bekend mee was. Het minder leuke aan de stage zijn toch de Japanse werkuren. Die zijn extreem lang, waardoor het tijd maken om Tokyo te verkennen best lastig kan zijn. Toch zou ik het zeker weer doen en kan ik iedereen aanraden om zijn spullen te pakken en lekker naar het buitenland gaan voor een minor of stage. “

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen