Menu English

Open dag Chemie

Voltijd Bachelor

Is Chemie de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Meeloopdag

Kom bij ons langs

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Chemie en lijkt het je leuk om een dagdeel mee te lopen? Stuur dan een mailtje naar Emili Furtado Semedo, dan maken we een afspraak. Je bent van harte welkom!

Mail ons

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Chemie

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de opleiding Chemie van Hogeschool Rotterdam.

Onze afgestudeerden

Wat doen onze afgestudeerden nu? Bekijk het in het filmpje!

Rondleiding op locatie Academieplein

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Sabine haar vijf favoriete plekken zien op locatie Academieplein. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!