Open dag Chemie

Voltijd Bachelor

Is Chemie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Meeloopdag

Kom bij ons langs

Met een meeloopdag kun je als studiekiezer zelf ervaren hoe het is om de opleiding Chemie bij Hogeschool Rotterdam te volgen.  Meelopen is bedoeld voor studiekiezers die al interesse hebben in de opleiding en zich willen verdiepen in de inhoud. Je wordt aan studenten van de opleiding gekoppeld en loopt een dagdeel mee met de lessen. Tijdens de lessen kun je al je vragen aan de studentbegeleider en de docent stellen. Aan het einde van de dag heb je een realistisch beeld van de opleiding gekregen.
Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar Emili Furtado Semedo, Opleidingscoördinator Chemie, dan maken we een afspraak. Je bent van harte welkom!

Mail ons!

Je hoeft zelf niks mee te nemen, we adviseren je wel om vooraf vast vragen te bedenken over de opleiding of ervaringen van medestudenten.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Chemie

Docente Emrin Bovens vertelt hoe het is om Chemie te studeren aan Hogeschool Rotterdam.

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.

Onze afgestudeerden

Wat doen onze afgestudeerden nu? Bekijk het in het filmpje!