Menu English

‘Ik wil het maximale uit mezelf halen.’

Zeyad van de opleiding Bedrijfskunde

Een opleiding kiezen is een zoektocht. Je stelt jezelf vragen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? Je zoekt en vindt een leuke opleiding en je gaat ervoor: je wordt student! Maar wanneer komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt en je weet: ik zit op de juiste plek? Zeyad koos voor de opleiding Bedrijfskunde en krijgt die bevestiging elke dag.

Nadat ik een mbo-opleiding had afgerond, wilde ik graag doorstuderen. Ik wil het maximale uit mezelf halen en ik voelde dat ik nog niet klaar was om te gaan werken. Daardoor ben ik de tweejarige opleiding AD Management gaan doen, die ik afgelopen zomer heb afgerond. Wanneer je zo'n opleiding afrondt, kan je doorstromen naar het derde jaar van een bacheloropleiding. Dat heb ik gedaan en ik heb gekozen voor de opleiding Bedrijfskunde. Ik heb mijn studie gevonden door veel onderzoek te doen op internet en door veel verschillende hogescholen met elkaar te vergelijken. Ook ben ik langs geweest op meerdere open dagen en heb veel met vrienden overlegd.

Andere richting

Eigenlijk krijg ik elke dag de bevestiging dat ik de juiste studie heb gekozen. Ik vind de inhoud van mijn studie leuk en uitdagend, dus dat motiveert mij. Zowel Management als Bedrijfskunde is erg breed, dat geeft mij de kans om nog meerdere kanten op te gaan. Tijdens mijn hbo-opleiding ben ik erachter gekomen wat ik later wil worden, namelijk docent (bedrijfskunde). Ik volg nu de opleiding Bedrijfskunde om zoveel mogelijk kennis op te doen. Aan het einde van mijn studie ga ik een minor volgen die me voor het docentschap opleidt.

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen