Menu English

“Ik weet de richting, maar nog niet precies de lijn.”

Cheyenne van de opleiding Automotive

"Ik ben begonnen met de studie Werktuigbouwkunde, maar die bleek totaal niet bij me te passen. Toen ik stopte met de opleiding heb ik de studiekeuzecheck gedaan en daar kwam uit dat 'iets met techniek' goed bij me zou passen. Mijn andere interesse ligt vooral bij auto's. Ik werkte op een kartbaan en daar maakte ik de kartautootjes die kapotgingen. Door techniek en auto's te combineren kwam ik uit bij de studie Automotive.

Iets bijdragen aan de wereld

Ik ben bij verschillende locaties gaan kijken en toen ik aankwam op de RDM-locatie was ik meteen verkocht. Het gebouw is een oude scheepsloods, dus het zag er totaal niet uit als een normale school. Ook was de locatie niet heel erg groot, waardoor ik me meteen heel thuis voelde.

Als ik heel eerlijk ben weet ik nog niet precies wat mijn droom is. Daarom vind ik het fijn dat mijn opleiding zo breed is, dan valt er nog veel te ontdekken. Wat ik wel weet is dat ik graag wil gaan ontwerpen of innoveren. Ik vind het heel belangrijk dat ik iets bijdraag aan de wereld. Dat kan bijvoorbeeld zijn door mee te helpen aan een proces dat goed is voor het milieu of mensen helpt.

Op dit moment vind ik alles aan mijn studie leuk, dus ik hoop nog te ontdekken wat ik precies wil doen. Natuurlijk heb ik wel een idee, maar verder is het nog een open boek. Ik weet de richting, maar nog niet precies de lijn."

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen