Open dag Automotive

Voltijd en duaal Bachelor

Is Automotive de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Automotive

Vierdejaars student Rick Gout vertelt hoe het is om de opleiding Automotive aan Hogeschool Rotterdam te volgen.

'In deze tijd is een studie keuze maken lastiger, ik (4e jaars student Automotive) deel in deze video mijn ervaringen met deze opleiding.' Anne Herrema - Afstudeerder Automotive

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.