Open dag Automotive

Voltijd en duaal Bachelor

Is Automotive de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Automotive

Vierdejaars student Rick Gout vertelt hoe het is om de opleiding Automotive aan Hogeschool Rotterdam te volgen.

'In deze tijd is een studie keuze maken lastiger, ik (4e jaars student Automotive) deel in deze video mijn ervaringen met deze opleiding.' Anne Herrema - Afstudeerder Automotive

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

🍪

Welkom!