Open dag Ad Pedagogisch Educatief Professional

Voltijd Associate degree

Is Pedagogisch Educatief Professional (Associate degree) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Pedagogisch Educatief Professional

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

In deze video vertelt studente Melanie Buitelaar waarom zij gekozen heeft voor de tweejarige opleiding Associate degree Pedagogisch Educatief Professional.

Ook studente Carlijn Lucassen vertelt in het kort over studeren bij  Ad Pedagogisch Educatief Professional.