Menu English

Docent Fanar Al-Obaidy

Fanar Al-Obaidy geeft sinds 2019 les bij de Rotterdam Academy. Fanar doet veel verschillende dingen: hij geeft les in Marketing, Sales, Ondernemerschap, Waardepropositie Onderwerp, is coach in het tweede leerjaar, begeleidt afstudeerders en heeft naast dit alles ook een eigen onderneming. Kortom: een échte professional.

Wat hij het allerleukste aan zijn werk vindt is: "Naast docent ben ik ondernemer in hart en nieren en dan is er natuurlijk geen betere plek om les te geven dan bij Ad Ondernemen." Zijn collega's en studenten zorgen ervoor dat elke dag weer een feestje is op de RAc. "Onze studenten zijn heel leuk," vindt Fanar. "Mijn collega's zijn enorm dedicated en onderling is het ook gezellig".

Ondernemen kan je niet uit een boek leren, daarom staat Fanar altijd klaar om zijn studenten te helpen het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Met alle liefde deelt hij ook zijn eigen ervaringen (en ook fouten), zodat de leerlingen hiervan kunnen leren. Wat hij zijn studenten het liefst meegeeft is dat je niet bang moet zijn om fouten te maken. 

“Zelf heb ik alles wat je fout kan doen wel een keer fout gedaan,” zegt Fanar.

Het maakt dan ook niet uit hoe vaak je iets fout doet, wel is het belangrijk hoe je met de ervaring omgaat en deze gebruikt om het daarna beter te doen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen