Menu English

Open dag Ad Ondernemen

Voltijd Associate degree

Is Ondernemen (Associate degree) de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Online kennismaken met de tweejarige opleiding Ad Ondernemen

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Ondernemen. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Student Ad Ondernemen, Dorien Steenhouwer vertelt over deze tweejarige Associate degree opleiding bij de Rotterdam Academy van Hogeschool Rotterdam

Rotterdam Ondernemen Talent is door de opleiding Ad Ondernemen in het leven geroepen om een ander podium te bieden dan alleen onderwijs voor alle tweedejaars studenten en hun businessconcepten. Co-creatie ten top! Een mooie samenwerking tussen de student, de opleiding en het werkveld. Waarbij de student en zijn concept centraal staan.

Bekijk hier de Aftermovie van ROT2019! Rotterdam Ondernemen Talent is een intiatief van de opleiding Ondernemen om onze eigen ondernemers hun concepten een podium te bieden.

Rondleiding op locatie Museumpark

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Talha zijn vijf favoriete plekken zien op locatie Museumpark. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen