Open dag Ad Ondernemen

Voltijd Associate degree

Is Ondernemen (Associate degree) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Online kennismaken met de tweejarige opleiding Ad Ondernemen

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Ondernemen. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Student Ad Ondernemen, Dorien Steenhouwer vertelt over deze tweejarige Associate degree opleiding bij de Rotterdam Academy van Hogeschool Rotterdam

Rotterdam Ondernemen Talent is door de opleiding Ad Ondernemen in het leven geroepen om een ander podium te bieden dan alleen onderwijs voor alle tweedejaars studenten en hun businessconcepten. Co-creatie ten top! Een mooie samenwerking tussen de student, de opleiding en het werkveld. Waarbij de student en zijn concept centraal staan.

Bekijk hier de Aftermovie van ROT2019! Rotterdam Ondernemen Talent is een intiatief van de opleiding Ondernemen om onze eigen ondernemers hun concepten een podium te bieden.