Open dag Ad Management

Voltijd Associate degree

Is Management (Associate degree) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Wat houdt deze opleiding in?

Online kennismaken met de opleiding Ad Management

Wil je weten wat de Associate degree-opleiding Management inhoudt? Bekijk dan deze video's! In elke video vertelt docente Joleen van Loon iets over een ander onderwerp van de opleiding, de eerste is de introductie.

Docente Joleen van Loon vertelt over de verschillende sectoren waar je na de opleiding Management terecht kunt om te werken.

Docente Joleen van Loon vertelt over de verschillende vakken die je krijgt tijdens de opleiding Management.

Docente Joleen van Loon vertelt hoe je rooster er globaal uitziet tijdens de opleiding Management.

Docente Joleen van Loon vertelt over de stage en studiereis tijdens de opleiding Management.

Docente Joleen van Loon vertelt waarom het leuk is om te werken bij de opleiding Management

Een student en een docent van de opleiding gaan met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen van de opleiding - deel 1

Een student en een docent van de opleiding gaan met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen van de opleiding - deel 2

Docent/coach Rens en Eerstejaars student Ruby vertellen je alles over de opleiding Management.