Menu English

"Het is een fijn gevoel om te weten dat je op de goede plek zit."

Kelly van de opleiding Crossmediale Communicatie

Een opleiding kiezen begint met dromen en ontdekken. En veel vragen stellen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? En dan komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt; je zit op de juiste plek. Kelly koos voor de opleiding Crossmediale Communicatie en kreeg die bevestiging na het werken voor een echte opdrachtgever tijdens het eerste jaar.

Ik wist snel welke kant ik op wilde. Op de middelbare school was het voor mij al duidelijk dat ik 'iets met tekenen' wilde doen. Maar ik moest best lang zoeken omdat veel opleidingen net niet aansloten op mijn interesses. Ik heb super veel open dagen bezocht op allemaal verschillende scholen en ik heb ook veel rondgevraagd in mijn omgeving. Daardoor kwam ik erachter dat ik naar het Grafisch Lyceum wilde, waar ik twee opleidingen gevolgd heb. Tijdens deze opleidingen kwam ik erachter dat ik crossmedia heel erg leuk vind, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een studie die daarop aansloot.

De juiste keuze

Ongeveer twee maanden nadat de opleiding begon, kregen we heel veel zelfstandige opdrachten. We mochten gelijk een campagne bedenken voor een echte opdrachtgever. Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik meteen wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. Het was precies wat ik ervan verwacht had. Het is een fijn gevoel om te weten dat je op de goede plek zit. Na mijn studie wil ik Art Directer worden op een reclamebureau of een communicatiebureau.

Meer ervaringen

Meer weten over deze opleiding?

Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen