Menu English

‘Na de eerste tentamenweek realiseerde ik me hoe blij ik ben met deze studie.’

Jessica van de opleiding Crossmediale Communicatie

Een opleiding kiezen begint met dromen en ontdekken. En veel vragen stellen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? En dan komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt; je zit op de juiste plek. Jessica koos voor de opleiding Crossmediale Communicatie en kreeg die bevestiging na de eerste tentamenweek toen ze zich realiseerde wat ze allemaal gemaakt had.

Een aantal jaren terug ben ik begonnen met studeren op het Grafisch Lyceum. Daar kwam ik er al snel achter dat ik het werken met Adobe-pakketten erg leuk vind. Toen ik mijn eerste opleiding had gehaald, ben ik gelijk gaan doorstuderen. Tijdens die tweede studie miste ik creatief bezig zijn dus ben ik door gaan zoeken. Ik zocht een studie waar ik mijn creativiteit en theorie kon combineren. Met dit idee ben ik op internet gaan zoeken of ik een studie kon vinden die hier goed op aansluit en ben ik uiteindelijk op de opleiding Crossmediale Communicatie uitgekomen. Daar ben ik super blij mee want deze opleiding en ik zijn echt een match.

Even stilstaan

De eerste periode van de opleiding was heel stressvol. Ik was alleen maar bezig met deadlines halen. Toen de eerste tentamenweek voorbij was, had ik eindelijk de tijd om stil te staan bij wat ik allemaal had gedaan en gemaakt. Dit was ook precies het moment waarop ik me realiseerde hoe blij ik ben met mijn studie en hoe goed het bij me past. Ik heb heel veel drive voor deze studie. Later wil ik of voor een magazine werken of content creator worden. Ik weet het nog niet precies, maar mijn studie is zo breed dat ik nog alle kanten op kan.

Meer ervaringen

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen