Online open dagen Ad Crossmediale Communicatie

Voltijd Associate degree

Sta jij in dubio: werken of verder leren? Je wilt je kansen vergroten op de arbeidsmarkt en dat binnen slechts twee jaar. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag met beeld, tekst en audio.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Crossmediale Communicatie

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Crossmediale Communicatie voltijd. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Docenten en studenten vertellen over de opleiding Ad Crossmediale Communicatie

Een voorbeeldproject

organiseren van een evenement

Onze creatieve studenten van de opleiding Crossmediale Communicatie hebben voor Stichting Jarige Job een evenement georganiseerd! Op deze manier maakten ze kennis met de praktijk en deden ze iets goeds voor de maatschappij. Ze mochten geheel zelf een concept bedenken, uitwerken en daadwerlijk gaan neerzetten.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen