Menu English

Docent Okke heeft de opleiding hard zien groeien

Sinds 2015 docent bij de opleiding

Sinds 2015 ben ik hogeschooldocent bij de Ad-opleiding Crossmediale Communicatie. We zijn een populaire opleiding omdat we afwisselend, praktijkgericht en kleinschalig onderwijs bieden, met veel mogelijkheden na je afstuderen.

Sfeer en ondersteuning

Twee derde van onze instroom komt van het mbo, een derde van de havo. Dit vormt een erg leuke mix van studenten, die van aanpakken weet. De sfeer in de klas is gezellig informeel, maar tegelijk doelgericht en professioneel. Je wordt door deskundige docenten (vrijwel allemaal afkomstig uit de beroepspraktijk) uitgedaagd en aangemoedigd. Domme vragen bestaan niet. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door je studieloopbaancoach. Ook het decanaat, het Taalcentrum en Studentzaken helpen je met de overstap naar het hoger onderwijs, wat meer zelfstandigheid van je vraagt. Uiteraard hebben we voorzieningen voor studenten met dyslexie, ADHD of andere zaken die je studie lastiger kunnen maken. Het Museumpark is zeer centraal gelegen, prima bereikbaar en heeft veel voorzieningen, zoals computers, een mediatheek, een zonnige binnentuin, ons eigen Rac-café en een gezellige kantine.

Afwisselend onderwijs

We geven geen massale hoorcolleges, maar kleinschalige werkcolleges. Je gaat individueel of in teamverband aan de slag met interessante praktijkopdrachten. Je organiseert onder andere een event en je ontwikkelt een communicatiecampagne maken. Je leert omgaan met de modernste beeldbewerkingsprogramma's, doelgroepgerichte teksten schrijven en online marketing. Uiteraard ondersteund door theorielessen, maar hier ligt niet de nadruk op: we bieden immers praktijkgericht onderwijs. Halverwege jaar 2 gaan de voltijdstudenten op studiereis. Tijdens het laatste semester loop je stage en studeer je af, klaar voor een toekomst in de communicatie!

Veel mogelijkheden

Met een Ad-diploma Crossmediale Communicatie kan je op hbo-niveau onder meer een baan vinden als communicatiemedewerker, in de reclame, de marketing of de PR, als socialmediaspecialist, maar ook voor jezelf beginnen als vlogger, blogger of met je eigen communicatiebureau. Ook kan je eventueel instromen in het derde jaar van verschillende bacheloropleidingen.

Zien we jou beginnen in september? Je bent van harte welkom.

Okke de Jong

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen