Menu Zoeken English

Verkiezing docent-onderzoeker van het jaar

Winnaar 2021

Hogeschool Rotterdam heeft als doelstelling onderwijs, onderzoek en praktijk met elkaar te verbinden. Dit doen we door docenten de mogelijkheid te bieden om naast hun onderwijstaken ook praktijkgericht onderzoek te doen. Een uitdagende en belangrijke dubbelfunctie binnen de hogeschool.

Om erkenning te geven aan onze docent-onderzoekers, die onderwijs en onderzoek ook tijdens dit bewogen jaar met elkaar hebben weten te verweven, heeft de hogeschool de verkiezing van de ‘Docent-onderzoeker van het jaar’ in het leven geroepen.
De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.500,- om in (nieuw) onderzoek te kunnen investeren.

Tijdens de feestelijke online jaaropening van het nieuwe collegejaar werd de winnaar van 2021 bekend gemaakt.
Susanne van Hooft, hoofddocent Zelfmanagement en Participatie van Kenniscentrum Zorginnovatie mag deze keer met de eer strijken.
In haar onderzoek werken studenten, docenten, patiënten en verpleegkundigen samen om verpleegkundige leiders een rolmodel te laten zijn voor zelfmanagementondersteuning, zodat patiënten de regie meer in eigen hand hebben. Zij maakt directe verbinding met het onderwijs en draagt bij aan de curriculumherziening van hbo-V. Daarnaast is zij ook actief in acquisitie bij grote onderzoeksprojecten en werkt als expert mee aan projecten van Vilans en Erasmus MC.

Wij feliciteren Susanne van Hooft en hopen ook het komende jaar weer veel van haar te zien en te horen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen