Menu English

Smart en Duurzame E-zorg Concepten Rotterdam (SEDECR)

Samenwerking tussen bedrijven, zorgorganisaties en Hogeschool Rotterdam
Publicatiedatum: 01 januari 2016

Duurzaam verbeteren van veiligheid en zelfredzaamheid van individuele zorgcliënten middels het onderzoeken, ontwikkelen, prototypen en testen van nieuwe technologische toepassingen.

Toon:

Resultaten werkpakketten
  • Werkpakket 1: De vijf living labs zijn in bedrijf.
  • Werkpakket 2: In een revalidatiehotel van Laurens is het geintegreerd signalerend ICT-systeem in gebruik genomen en geĆ«valueerd.
  • Werkpakket 3 en 4: In 2017, 2018 en 2019 wordt praktijkgericht onderzoek uitgevoerd. In 2019 worden elearning producten opgeleverd.
  • E-Learning over e-zorgsysteem:
    Er is een e-learning cursus gemaakt over het nieuwe e-zorgsysteem, dat gebruikt zal worden binnen gezondheidszorgopleidingen en technische opleidingen van Hogeschool Rotterdam. De casus Intermezzo staat hierin centraal. In deze video vertelt de directeur Kortdurende Zorg van Laurens, Hans Stravers, over het e-zorgsysyeem en mogelijk nieuwe ontwikkelingen op dat gebied. Binnenkort zal dit systeem ook toegankelijk worden voor belangstellenden buiten Hogeschool Rotterdam.

šŸŖ

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen